Dom > Novice > Vsebine
Značilnosti izvedbe krtačo motorja v stroj za pometanje
- Oct 16, 2017 -

Pometanje stroj strani krtačo motor uspešnosti značilnosti:

1, skozi pometanje robu stroj krtačo motor za visoke hitrosti vrtenja, nastanek vakuumu v dr avi gostiteljici, uporabe zaradi visoke hitrosti zraka iz sesalne pristanišča v smeti. V tem času hitrost zračnega pretoka do 240 na uro, uši in drugih škodljivcev v gostitelju v, zaradi visoke hitrosti trka prah steno cevi in umrl.

2, vdihavanje pometanje stroj odpadkov, pridobljeno na stroj vrečko, filter je bil prečiščeni zrak, potem na strani hlajenje motorja, je bil zaključen, stroj za pometanje.

3, pometanje stroj strani krtačo motor je pometanje stroj srca, njegovo delovanje je dobro ali slabo, lahko neposredno vplivajo na zanesljivost pometanje stroj. Poleg tega, pometanje stroj uporablja motor, pa vsako minuto vrtenja od 20.000 do 40.000. In kot ljubitelj motor, hitrost približno 1800 ~ 3600 rpm na minuto, kar je razvidno pometanje stroj krtačo motor hitrost je kako visoko.

4, pravilno delovanje pometanje stroj krtačo krtačo motor smotrnost poslovanja-enota, ne vhodne moči (moč ali jakost toka), ampak izhodna moč (moč sesanja).

5, sesalno silo, glede na dobljeno veter in vakuumske sile skupaj, vendar teh dveh dejavnikov so nasprotni značilnosti. Z drugimi besedami, ko je veter moč šibka, vakuum je močan ko veter postane manjše. Največjo vrednost vsote dveh, ki je pometanje moč pometanje stroj, vdihavanje moč je izražena v vatih (W). Ta opredelitev je mednarodni standard za delovanje vozila za pometanje cest, kot določajo mednarodne organizacije za standardizacijo (ISO) in je priznana po vsem svetu.