Dom > Novice > Vsebine
Obdelava motornih gredi je treba razumeti kaj?
- Mar 07, 2018 -

V obdelavi gredi motorja , zahteve, da bi poskušali izboljšati površinske zaključne razloge, predvsem za izboljšanje obdelave učinek, kot tudi njegovo učinkovitost obdelave. Poleg tega je to tudi koristno za gredi motorja, njegove posebne metode predelave, predvsem obdelavo podatkov, poliranje, gašenje in tako naprej.


Obdelava gredi motorja, konca luknje gredi je zelo pomembna. Standardno ime mora biti zgornja luknja ali luknja v procesu. Njegova specifična vloga je, da se uporabijo pri zaključnem pozicioniranju ali omejevanju položaja motorja na kolesu ter pri nakladanju in razkladanju pri uporabi navojne luknje.

Obdelava gredi motorja, če želite, da greste skozi stran motorja gredi, medtem ko obračate aksialno vnaprej in se umaknete, je poseben pristop: gonilo gonila motorja, nato orodja zobnika, zobniška gonila za pogon vrtenja vijaka. Hkrati privijte vijačno matico in matico pritrdite na spodnjo ploščo. Po tem, lahko z vrtenjem vijaka dosežete.

Motorna gredna obdelava, popravilo obrabe gredi motorja, ki se lahko uporablja za izvedbo posebnih metod?

Pri obdelavi gredi motorja, za popravilo obrabe gredi, lahko uporabite pletenje na ta način, predvsem za čiščenje krtač in nato brušenje. Ali pa lahko uporabite varjenje popravilo, in nato pojdite na stres po obdelavi varjenja, lahko.