Dom > Novice > Vsebine
LC Vertical Motor z dolgimi osi črpalk
- Oct 16, 2017 -

LC vertikalna dolga osna črpalka energije motorja, vsi so ocenili, da ne morejo pomisliti na te nadzorne sisteme, z učinkovitim nadzorom, da se prihranijo tekoča moč motorja serije LC navpične dolge osi črpalke. Danes vas naučimo, da uporabite LC navpično dolgoročno črpalko za varčevanje z energijo osmih udarcev.

1, kolikor je mogoče skrajšati cevovod.

2, ne izklopite protivavionske puške iz vodovodne cevi. Ker ta izstopna cev poveča porabo energije. Hkrati je obrnjen navzgor proti navpičnemu vertikalni dolgi osi črpalke.

3, poskusite povečati premer izstopne cevi.

4, v času, da očistite vtič v cevovodu. Tuja snov v toku dovodne cevi, rotorju ali preusmerjevalnem kanalu, bo zmanjšala količino vode.

5, kolikor je to mogoče, uporaba direktnega pogona sklopke, to je zato, ker je direktni prenos priklopa, kot je pas, zelo učinkovita.

6, pri zagotavljanju premoženja čiste vode, lahko odstranite filter.

7, na vertikalne dele motorja z dolgimi osi črpalke LC natančno preverite, kako preprečiti črpalko v zrak. Če črpalka v zrak, se bo voda znatno zmanjšala.

8 lahko uporablja motor brez dizelskega motorja ali bencinskega motorja, pogojno uporabo trifaznega asinhronega motorja brez enofaznega asinhronega motorja.