Dom > Novice > Vsebine
Klasifikacija starega skuterja
- Oct 16, 2017 -

Motor je bil v našem življenju široko uporabljen, večina starejših skuterjev je uporaba motorja, potrebna je tudi podpora motorja, nato pa danes predstaviti star skuter motor, tako da tudi vi razumete star skuter Kaj je motor .

Starejši električni avtomobili pogosto uporabljajo motor je običajno enosmerni motor, glede na to, ne obstaja trajni magnet razvrstitev, razdeljena na trajni magnet motor in serije motor dveh kategorij. Del motorja se imenuje rotor, del, ki se ne vrti, se imenuje stator. Stalni magnetni motorni rotor ali stator ima trajni magnet, drugi pa je enamelirani žični navitni paket; serijski motorni rotor in stator sta enamelirani žični rani paket. Enaka moč motorja, permanentni magnetni motor od moči motorja. Stalni magnetni motor, ki se boji visokih temperatur, slaba kakovost 110 stopinj bo demagnetiziran, dobra kakovost je lahko 140 stopinj, se pojavi pojav razhajanja; in nožni motor nima trajnega magneta, ni problema z visokim temperaturam in demagnetizacijo.

Tržna prodaja starejšega skuterja, moč motorja je običajno 400 vatov -900 vatov, splošna uporaba nizkotemperaturnega motorja je motor s čopičem. Tri kroge potovanja okoli 300 na progi, splošna uporaba permanentnega magnetnega motorja. Starejši električni motor za kolesa je običajno 180 vatov do 250 vatov.