Dom > Razstava > Vsebine
Kateri material uporabljate za strojno obdelavo gredi?
- Jun 13, 2018 -

Motorne gredi so običajno narejene iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. 35 #, 45 #. 45 # jeklo običajno uporablja. Ta dva materiala sodita v srednje ogljično jeklo, njihova trdnost, togost in žilavost pa lahko ustrezajo delovnim zahtevam motorne gredi. Gred motorja ima visoko vrtilno hitrost in nizek vrtilni moment. Izdelana je iz 45 # brez kakršne koli druge toplotne obdelave. Normalizacija surovin, zmogljivosti oskrbe s surovinami lahko ustrezajo zahtevam mehanske zmogljivosti motorne gredi.

Motorna gred je razdeljena na dve glavni kategoriji: optična os in gredna gred. To je odvisno od velikosti odprtine gredi rotorja motorja. Postopek dodajanja optične osi ali gonilne glave je na splošno enak in je enak na osnovni datoteki. Z obdelovalno obdelavo je sodelovanje s središčem večinoma H7 / k6.

Seveda je to odvisno tudi od vrtilnega momenta rotorja motorja. Na podlagi izračunov in izkušenj je konec motorja podaljška gredi del, ki je vmesnik s kupcem. Potrebno je izvesti mletje, eden mora biti lep, drugi pa rafiniran. Vlečna sklopka ima veliko kontaktno površino in se lahko enakomerno uporablja za doseganje namena prenosa momenta motorja. Ključavnica potrebuje obdelavo obdelovancev. Na splošno je obdelovalni postopek gredi motorja: grobo obdelovanje / vrtanje luknjičaste površine / zahtevajo mletje brušenja-mletje-mletje. Izberite visokokakovostne motorne gredi in poiščite Ti-Hao. Strokovno jamstvo kakovosti! Zaradi poklica, tako odličen!

Obdelava gredi motorja, če je preprosta, je obdelava stružnice plus frezalni stroj, to je, obračanje in podobno. Zato jih veliko ne uporablja z opremo. Preprost način pritrditve diska na gredi motorja je, da je notranji premer diska večji od premera gredi motorja in nato segreva sklop. Razlog za izboljšanje površinske gladkosti obdelovalne gredi je ta, da lahko poveča življenjsko dobo utrujenosti motorne gredi, s čimer izboljša življenjsko dobo in izboljša njegov videz in videz. Hkrati lahko po predelavi tudi trdnost končnih izdelkov izboljša njihovo odpornost proti koroziji.