Dom > Razstava > Vsebine
Katere so konstrukcijske zahteve za popravilo motorne gredi?
- Nov 11, 2017 -

Naslednjih šest točk je zahtev glede konstrukcije motornih gred , naučite, kako zaščititi popravilo gredi motorja

(1) več točk, ki merijo velikost vratne gredi, določijo referenčno številko (enotno, brez površinskih premikov, sprememba premera) kot velikost merila glede na prehod z zahtevami za obdelavo izvrtine izvrtine. Da bi celoten komplet strukturnih lepil omogočil gladek odriv vratu v objemku z obeh koncev 30 mm v voznem polju 15 mm, širina žlebov spiralne žlebice 3 mm, globine 1,5 mm, na obeh koncih spiralnega žleba v obroč utor za oblikovanje zaprtega avtomobila. Določanje motenj med osnim tulcem in ležajem s toplotno odpornostjo strukturnega lepila.

(2) ročaj na površini vratne gredi. Da bi zagotovili zanesljivost, skupaj s strukturnim lepilom in gredjo vratu, trdno pritrjena, moramo odstraniti mastno in rjavino gred, površinsko drobljenje vratu s čisto kovinsko površino.

(3) vbrizgavanje lepila. Ko se osna obloga ohladi na približno 30 stopinj, sta oba konca gumijastega tesnila zatesnjena s tesnilnimi materiali, da se prepreči uhajanje. Spodnja luknja osne cevi je povezana s spiralno žlebico za namestitev lijaka za vbrizgavanje lepila, zgornji del cevi pa je opremljen z gumijastim prelivom. Lepilo za tekoče strukturo se vbrizga v osno oblogo in očistek papirja, dokler se ne preplavi, in luknja za vbrizgavanje lepila je blokirana, da se prepreči puščanje.

(4) tulca ogrevalne gredi, vroče obremenitve na vratu gredi, pozicioniranje in nastavitev, da zagotovi, da koaksialni izpolnjuje zahteve.

(5) ohranjanje in strjevanje toplote. Zaradi popravila, ko je temperatura okolja relativno nizka, ima določen učinek na strukturo lepila, tako da je uporaba toplotnega sevanja na toplotnoizolacijski ovoj 8h zgoraj, da se zagotovi mehanske lastnosti strukturnega lepila.

(6) določite zahteve za toleranco za dobro in toleranco vlečne sile v premeru strojne cevi, vroči kotalni valj, ki strogo nadzira temperaturo ogrevanja, enakomerno segrevanje, temperatura ležaja počasi narašča. Ponovno preverite temperaturo ležajne površine in velikost vrtine ležajev, da zagotovite, da so ležaji enkrat nameščeni.