Dom > Razstava > Vsebine
Delovni motor črpalke z dolgimi osmi
- Oct 16, 2017 -

Delovni motorji z dolgimi osi črpalk:
Dolga os motorja črpalke poganja rotor skozi gred, da se vrti, tekočina skozi rotor pa pridobi energijo, smer gibanja deflektorja pa ob notranji cevi in ​​zunanji cevi med pretočnim kanalom, ki poteka navpično navzgor skozi izstopni komolec, pljuvati v vodoravni smeri. Vertikalna dolga črpalka gredi je povezana z izstopnim cevnim sistemom skozi izstopni komolec in je pritrjena na podnožje in podstavek. Nekateri gumijasti drsni ležaji v vrtljivem delu telesa, mazalna voda, ki vstopa iz injekcijskega prirobka na strani škatle, stalno poteka vzdolž poti pretoka med notranjo cevjo in gredjo. To je navpična navpična dolga osna črpalka v tekočini pod dolgotrajnim delom ključa.
Funkcije motorja z dolgimi osi:
1, s hidravlično programsko opremo za načrtovanje, ki optimizira zasnovo, vrhunsko zmogljivost in v celoti upošteva rotorje, vodilno lopatico anti-abrazijskih lastnosti, tako da se pogonsko kolo, vodilno krilo in drugi deli življenja močno izboljšajo; izdelek deluje gladko, varno in zanesljivo, energetsko učinkovito.
2, dolga osna črpalka motorja z ravnimi ravninami v ravnini rotorja z osno silo, sprednjim in zadnjim pokrovom pogonskega kolesa so opremljeni z zamenljivim tesnilnim obročem za zaščito rotorja in vodila.
3, del rotorja z dolgim ​​grednim črpalkam vključujejo rotor, gred rotorja, srednja gred, gred, sklopka, nastavite matico in druge dele.